Titus Nicoară vorbește despre calificarea CSM CSU Oradea în careul de ași al Cupei României 2017

Titus Nicoară vorbește despre calificarea CSM CSU Oradea în careul de ași al Cupei României 2017

Titus Nicoară a vorbit despre succesul repurtat de CSM CSU Oradea asupra lui BC SCM Timișoara, în sferturile de finală ale Cupei României – ediția 2016/17.

Autor a 5 puncte și 5 recuperări, fiind unul dinre cei șapte jucători de la CSM cu 100% la aruncările de două puncte în acest meci, Nicoară a declarat:

“Cred că diferența s-a făcut la începutul meciului. L-am început foarte bine, am rotit foarte bine și am ținut un ritm ridicat. Am condus în permanență la diferență mare și cred că dacă am fi permis Timișoarei să revină s-ar fi transformat într-un meci foarte greu. Știm că vorbim despre o echipă bună, căreia nu e voie să îi da șanse, deoarece te poate costa. Nu ne așteptam la o astfel de desfășurare a jocului întrucât am avut două meciuri foarte grele cu Timișoara în acest sezon. Ne-am împărțit victoriile în campionat și știam că va fi un meci dificil. A fost mai simplu pentru noi deoarece am început foarte bine acest meci, am fructificat contraatacuri și am avut multe puncte ușoare, iar ei au intrat în criză de timp și au forțat multe aruncări dificile.”

În ceea ce privește următorul meci, cel din semifinale, Titus a spus:

“Am venit aici să câștigăm trofeul. Este un nou pas spre finală. Mureș este un alt adversar periculos. Ei vin după o victorie la zece puncte cu Galați. Trebuie să jucăm bine. Eu cred că avem multe opțiuni și tot ce ne trebuie pentru că dispunem de jucători străini și români de certă valoare. Avem o rotație lungă și dacă ne impunem ritmul putem să câștiga orice meci.”

Meciul dintre CSM CSU Oradea și BC Mureș, contând pentru semifinalele Cupei României – ediția 2017, se va desfășura joi (17.02), ora 20:30, la Sala Transilvania, în transmisiune directă la DigiSport 4.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments