Trei jucători de la CSM Digi Oradea au fost convocați la prima reprezentativă de polo a României pentru meciul cu Serbia

Trei jucători de la CSM Digi Oradea au fost convocați la prima reprezentativă de polo a României pentru meciul cu Serbia
  • in

Trei jucători de la CSM Digi Oradea au fost convocați la reprezentativa de polo a României pentru primul meci din Liga Mondială. Tricolorii se duelează cu redutabila echipă a Serbiei, pe data de 14 noiembrie anul curent.

Selecționerul Dejan Stanojevic a apelat la serviciile lui Istvan Szabo, Levente Vancsik și Nichita Ilisie. Primul este un meci vechi component al echipei orădene. Vancsik (foto) a fost transferat în această vară, iar Ilisie este un tânăr, produs al școlii orădene de polo.

Ceilalți jucători convocați sunt: Călin Cristian, Dimitri Goanţă, Mihnea Chioveanu, Alexandru Ghiban, Daniel Teohari, Victor Antipa, Anatolie Elizarov (Steaua Bucureşti), Marius Ţic, Andrei Prioteasa, Ionuţ Vrânceanu, Tudor Fulea (Dinamo Bucureşti), Nicolae Oanţă, David Bota, Vlad Georgescu, Şerban Abrudan (Corona Sportul Studenţesc), Tiberiu Negrean (Spandau Berlin) şi Cosmin Radu (Mladost Zagreb).

România face parte din Grupa A în Liga Mondială. Alături de tricolori și Serbia, din grupă mai face parte Muntenegru.

Foto: Christian Sandor

Comentarii

comments

Attachment