Trei săptămâni până la ediția inaugurală a Oradea Streetball, eveniment organizat de Sport Arena Streetball

Trei săptămâni până la ediția inaugurală a Oradea Streetball, eveniment organizat de Sport Arena Streetball

Aproximativ trei săptămâni au rămas până la prima ediție a evenimentului marca Sport Arena Streetball la Oradea. Evenimentul, intitulat Oradea Streetball, face parte din circuitul național Sport Arena Streetball Tour 2017. Competiția de pe malul Crișului Repede este inclusă în circuitul mondial de baschet 3×3, recunocut de FIBA.

Așadar, la mai puțin de două luni după ce baschetul 3×3 a devenit disciplină olimpică, municipiul Oradea primește cu brațele deschise cel mai de succes brand din streetball-ul autohton și nu numai. Sport Arena Streetball este un brand recunoscut pe plan internațional, apreciat de FIBA și care a organizat evenimente inclusiv în Dubai.

Organizatorii anunță faptul că pâna la 200 de jucători și 50 de echipe se pot înscrie în competiția programată a se desfășura în perioada 5-6 august anul curent în Piața Unirii. Locul în care CSM Oradea a sărbătorit primul titlu național din istorie, performanță relizată în urmă cu un an, se va transforma în loc de joacă prin amenajarea a două terenuri.

Pe parcursul celor două zile de competiție, doritorii vor putea participa la concursuri special destinate publicului larg, asculta muzică, distra și îi vor putea urmări pe cei mai buni jucători de baschet 3×3 din Oradea, România, dar și țările învecinate.

Competiția de la Oradea, similar tuturor evenimentelor marca Sport Arena Streetball, va fi destinată următoarelor categorii de vârstă:

– sub 14 ani, masculin și feminin
– sub 18 ani, masculin și feminin
– plus 18 ani, masculin și feminin
– plus 35 ani, masculin și feminin

Înscrierile se fac exclusiv online, prin intermediul platformei www.3la3.ro, începând de luni (31.07), cu începere de la ora 15:00.

___

Oradea Streetball este un turneu ce face parte din cadrul circuitului național de baschet 3×3, Sport Arena Streetball Tour 2017, este susținut de Raiffeisen Bank, Fitbit, Nike, Gatorade și organizat cu ajutorul Primăriei Municipiului Oradea și al CSM Oradea.

Comentarii

comments

Attachment