Un pluș, o bucurie!

Un pluș, o bucurie!

Luna Decembrie este luna în care împărțim bucurie! Ajunsă deja la a patra ediție, acțiunea de Crăciun prin care Clubul Sportiv Municipal Oradea dorește să ofere bucurii copiilor, va avea loc în acest an la meciul de sâmbătă, 10 Decembrie 2016, în compania echipei  BC Mureș. Meciul contează pentru etapa a 12-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Cei care doresc să contribuie și să dăruiască un zâmbet și o bucurie, pot să o facă aducând la meciul amintit o jucărie din pluș. Toate jucăriile venite din partea dumneavoastră vor merge către copiii Parohiei Voivozi de Șimian și le vor oferi acestora un Crăciun mai frumos!

Cum deja a devenit o tradiție în preajma sărbătorilor, dorim să umplem Arena Antonio Alexe cu jucării din pluș. De aceea, la începutul meciului, la îndemnul crainicului sălii, jucăriile vor fi aruncate pe parchetul Arenei Antonio Alexe.

Vă așteptăm sâmbătă, de la ora 19:55 (ora începerii meciului) să oferim împreună bucurie unor copii care au neapărată nevoie să simtă căldura sărbătorilor printr-un gest simplu, dar din inimă! Haideți să dăruim un pluș, ca să le oferim copiilor zâmbete.

Comentarii

comments

Attachment

plus