Următorul meci: miercuri (15.02), la Sibiu. Adversar: BC SCM Timișoara, în Cupa României!

Următorul meci: miercuri (15.02), la Sibiu. Adversar: BC SCM Timișoara, în Cupa României!

CSM CSU Oradea susține următorul meci în cursul serii de miercuri (15.02). Roș-albaștrii participă la turneul final al Cupei României la baschet masculin – ediția 2017. Acesta se va disputa la Sibiu, în Sala Transilvania.

Evenimentul se desfășoară într-un format inedit, ce cuprinde participarea a opt echipe. Se joacă în sistem direct eliminatoriu, competiția desfășurându-se în perioada 14-17 februarie anul curent.

În urma tragerii la sorți, CSM CSU Oradea a fost repartizată în partea inferioară a tabloului. Formația antrenată de Cristian Achim va întâlni pe BC SCM Timișoara. Meciul demarează cu începere de la ora 19:45, fiind transmis în direct la DigiSport.

Dacă va câștiga acest meci, CSM CSU Oradea se califică în semifinalele Cupei României. Această fază se va desfășura joi (16.02), ora 20:30. Adversar ar urma să fie învingătoarea meciului dintre BC Mureș și Phoenix Galați.

Finala Cupei României se va desfășura vineri (17.02), ora 19:00.

În fine, sâmbătă (18.02), tot la Sibiu, se va desfășura All Star Game-ul baschetului românesc. La acest eveniment, CSM CSU Oradea va fi reprezentată de antrenorul Cristian Achim și jucătorii Andrei Mandache, Martin Zeno, respectiv Titus Nicoară.

Comentarii

comments