Uros Lucic vorbește despre primul său meci de la revenirea la CSM CSU Oradea

Uros Lucic vorbește despre primul său meci de la revenirea la CSM CSU Oradea

Uros Lucic a susținut primul meci în uniforma lui CSM CSU Oradea de la întoarcerea la echipa alături de care a jucat în sezonul 2015/16 și împreună cu care a devenit campion al României. El a evoluat în meciul cu Umana Reyer Venezia, încheiat cu scorul de 69-73.

“A fost un meci greu preț de 40 minute. La final consider că am făcut niște erori impardonabile și am pierdut. Sunt de părere că am jucat mai bine ca echipă, dar din punct de vedere individual italienii au niște marcatori deosebiți, care au ieșit la rampă în momentele cheie ale partidei. Vom avea o nouă șansă de a ne demonstra potențialul împotriva acestei echipe în jocul retur, când sper că vom putea să menținem același nivel de joc până la capăt.”

Întrebat cum s-a simțit la primul său joc pentru CSM CSU Oradea după întoarcerea la echipa pe care a ajutat-o să câștige primul ei titlu național din istorie, Uros a declarat:

“M-am simțit fantastic. Cu o sală plină de asemenea oameni, e întotdeauna ușor să-ți intri în ritm. Mă simt foarte bine aici și îmi place că publicul mă agreează.

Am acceptat propunerea de a mă întoarce fără să mă gândesc prea mult. Am considerat că este o oportunitate foarte bună pentru bine. Îmi place Oradea, îmi place echipa, publicul și cu siguranță am amintiri foarte frumoase legate de acest loc. Știu că echipa este sprijinită de tot orașul. Pentru mine Oradea este a 2-a casă.”

Referitor la actuala echipă, raportat la cea alături de care a câștigat campionatul României, “Lule” a spus următoarele:

“Cunosc mulți dintre jucătorii actualei echipe. Pe majoritatea i-am avut colegi în sezonul precedent, dar sunt și câțiva jucători împotriva cărora am evoluat în trecut. Eu sunt de părere că echipa va crește în măsura în care vom avansa în sezon.”

Lucic a avut 29 minute de joc, perioadă în care a contribuit cu 15 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. El a terminat meciul cu un indice de 19 la eficiență.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

lucic