Victorie la scor pentru echipa de handbal masculin

Victorie la scor pentru echipa de handbal masculin

Echipa de handbal masculin CSM Oradea a câștigat meciul cu CSU Politehnica Timișoara, în cadrul etapei a 18-a din Seria B a Diviziei A – ediția 2016/17. Jocul, desfășurat sâmbătă (18.03), la Arena Antonio Alexe, s-a terminat cu scorul de 43-27.

Elevii lui Sebastian Tudor au controlat jocul cu ultima clasată. Prima jumătate s-a terminat cu scorul de 19-13. În repriza secundă CSM-ul a marcat 24 goluri și a mărit ecartul cu încă zece lungimi.

Georgel Haiduc a totalizat zece goluri, Adrian Mihăilescu a adăugat opt goluri, iar Alexandru Pop și Elvis Acsinia au contribuit cu câte șapte reușite fiecare. Alți patru jucători de la CSM Oradea au punctat în acest meci.

Acesta este cel de-al 13-lea succes stagional pentru handbaliștii CSM-ului. Ei au și două rezultate de egalitate, situându-se pe locul al 2-lea în ierarhia generală cu un total de 41 puncte. Prima poziție aparține lui Minaur Baia Mare, formație ce a acumulat 46 puncte până la această oră.

Primele două clasate se duelează direct în cursul zilei de vineri (24.03), ora 18:00, la Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments