Victorie pentru România în amicalul cu Cipru

Victorie pentru România în amicalul cu Cipru

Echipa națională de baschet masculin a României a depășit Cipru, scor 70-44, într-un meci amical desfășurat vineri (05.08), la Cheile Grădiștei. Pe sferturi: 22-7, 17-17, 16-6, 15-14.

Formația antrenată de către Marcel Țenter a controlat jocul, desprinzându-se pe tabela de marcaj la 15 puncte în primele zece minute de joc efectiv. Tricolorii au adăugat alte zece puncte între cele două echipe în actul al 3-lea. Sfertul al 2-lea și al 4-lea au fost echilibrate.

CSM CSU Oradea a avut doi jucători angrenați în acest meci. Este vorba despre Bobe Nicolescu (foto) și Bogdan Țîbîrnă. Ambii au bifat câte 11 minute de joc. Bobe a totalizat 4 puncte, o recuperare, o pasă decisivă și o intercepție pentru 7 la eficiență. În schimb, Țibi a totalizat 3 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă și un capac pentru 5 la eficiență. Titus Nicoară a absentat de la această partidă.

Cele două echipe se duelează din nou în cursul serii de sâmbătă (06.08), în aceeași locație. Ulterior, tricolorii se deplasează la Cluj, pentru un turneu internațional cu participarea Bulgariei, Ungariei și Estoniei. Meciurile tricolorilor de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca vor fi transmise în direct la DigiSport.

Comentarii

comments