Vineri (23.12) s-a desfășurat serbarea de Crăciun a Academiei CSM Oradea

Vineri (23.12) s-a desfășurat serbarea de Crăciun a Academiei CSM Oradea

Vineri (23.12), la Arena Antonio Alexe din Oradea, s-a desfășurat deja tradiționala serbare de Crăciun, în organizarea Academiei CSM Oradea. Evenimentul i-a reunit pe toți practicanții baschetului din cadrul proiectului lansat în urmă cu câțiva ani.

Evenimentul a fost moderat de Victor Mihalcea și a demarat cu un meci între antrenori și părinți, sub privirile unei asistențe numeroase. Într-o tribună au luat loc copiii, iar în alta s-au așezat părinții.

Pe parcursul meciului au intrat reprezentanții echipei de baby baschet, dar și cei ai formației U14, angrenată în European Youth Basketball League. Principalul ingredient al meciului a fost buna dispoziție.

Ulterior s-au organizat mai multe concursuri, cu participarea copiilor de la Academia CSM Oradea, dar și a părinților. Nu au fost uitați nici cei mai tineri aparținători ai sportivilor din cadrul Academiei.

serbare

Evenimentul a fost completat de colinzi.

Premiile concursurilor au fost înmânate de jucătorii echipei de seniori CSM CSU Oradea, campioana în exercițiu a României. Printre ei s-au numătat Sean Barnette, Martin Zeno, Andrei Mandache respectiv Sean Denison.

Ei au ajutat la împărțirea cadourilor. Toți copiii au primit cadouri.

Fără îndoială evenimentul a oferit un bun prilej pentru copii să petreacă câteva ore împreună într-un moment de relaxare pentru toată lumea, club, părinți și tineri. De asemenea, socializarea a jucat un rol deosebit.

Seara s-a încheiat cu tradiționalele urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Comentarii

comments

Attachment

serbare