Vlad Marinău a debutat pentru CSM CSU Oradea. Enzo Vescan și Raul Mureșan se antrenează alături de prima echipă!

Vlad Marinău a debutat pentru CSM CSU Oradea. Enzo Vescan și Raul Mureșan se antrenează alături de prima echipă!

Trei tineri practicanți ai baschetului din Oradea au făcut parte din lotul lui CSM CSU în partida de verificare disputată joi (13.09), în compania lui KK Igokea Aleksandrovac. Ei sunt componenți ai echipei U18 a LPS Bihorul CSM Oradea.

Vlad Marinău, Enzo Vescan și Raul Mureșan au făcut parte din lotul de 12 al CSM-ului la partida amintită, disputată în compania uneia dintre cele mai bune echipe de club din spațiul ex-iugoslav. Partida s-a încheiat cu scorul de 66-96.

În cadrul acestui meci s-a consemnat practic debutul lui Vlad Marinău în uniforma CSM CSU Oradea. Component al lotului național al României cu care a participat la Campionatul European U16 masculin Divizia B din acest an, în pofida faptului că este cu un an mai tânăr decât limita de vârstă, Marinău a bifat câteva minute de joc în confruntarea cu formația bosniacă.

Marinău (foto), Vescan și Mureșan au dat o mână de ajutor CSM-ului pe parcursul întregii săptămâni. Lipsită de patru oameni de bază, echipa antrenată de Cristian Achim a beneficiat de aportul tinerilor pentru a se putea antrena. Astfel, cei trei au fost la școală în cursul dimineților, pentru ca în ședințele de antrenament desășurate după-amiază aceștia să se antreneze alături de Kris Richard, Vaidas Kariniauskas și ceilalți componenți ai primei echipe.

Acestea sunt primele efecte care se resimt în activitatea echipei de seniori CSM CSU Oradea dinspre proiectul pe care CSM Oradea îl are în derulare alături de LPS Bihorul Oradea în ceea ce privește activitatea juvenilă în baschetul orădean.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment