Will Franklin a avut o contribuție majoră la succesul repurtat de Oradea în Meciul 1 al finalei LNBM

Will Franklin a avut o contribuție majoră la succesul repurtat de Oradea în Meciul 1 al finalei LNBM

Will Franklin a avut o contribuție consistentă la victoria repurtată de CSM CSU Oradea în Meciul 1 al finalei Ligii Naționale disputată în compania lui BC Mureș. Rezultatul final a fost de 85-79.

Căpitanul CSM-ului a avut un aport deosebit în joc. El a fost principalul creator, cel mai eficient jucător, a avut grijă deosebită de minge și a realizat un double-double în condițiile în care echipa a avut un avantaj de zece puncte pe tabela de marcaj în cele peste 31 minute petrecute în teren de acesta.

Franklin a avut 3/5 la aruncările de două puncte, 1/4 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă pentru 11 puncte marcate. El a adăugat 10 pase decisive, 3 recuperări (una ofensivă) și o intercepție. Will nu a pierdut posesia mingii și a încheiat partida cu 20 la eficiență și 10 la +/-.

Acesta este cel de-al 3-lea double-double în playoff pentru numărul 55. El a realizat al 4-lea double-double stagional și al 6-lea meci în care livrează cel puțin 10 pase decisive. Totodată, este cel de-al 4-lea meci cu cel puțin 20 la eficiență și al 8-lea, din totalul de 9 disputate în playoff, cu cel puțin 10 la eficiență.

Fundașul CSM CSU Oradea a ajuns la 15/15 la aruncările libere în fazele eliminatorii ale campionatului. El are 51% la două puncte și 34% la trei puncte în playoff. Will are medii statistice de 10.0 puncte, 6.7 pase decisive, 3.2 recuperări (1.0 ofensive) și 1.8 intercepții cu 1.4 posesii pierdute pentru 15.6 la eficiență, respectiv 6.2 la +/- în playoff-ul actualei ediții de campionat.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments