Will Franklin, artizanul revenirii în Meciul 1 al seriei cu BC SCM Timișoara

Will Franklin, artizanul revenirii în Meciul 1 al seriei cu BC SCM Timișoara

Will Franklin a fost principalul realizator al CSM CSU Oradea în victoria repurtată asupra lui BC SCM Timișoara, scor 74-66, în Meciul 1 al turului inaugural din playoff-ul LNBM – ediția 2016/17. Americanul a fost liderul roș-albaștrilor la mai multe capitole statistice.

Titularizat la poziția 1, Franklin a început partida modest, pierzând posesia mingii de trei ori în prima jumătate de meci. El a adăugat două puncte și o intercepție în primele 20 minute de joc efectiv. Repriza secundă a demarat cu o reușită pe pătrundere din partea lui Will, însă la scurt timp a pierdut posesia pentru a 4-a oară.

În sfertul al 4-lea a explodat, reușind 11 puncte, incluzând trei coșuri de trei puncte, împreună cu două pase decisive și o intercepție. El a avut un indice de 13 la eficiență în secvența decisivă.

Will

De notat că Willian Franklin a intrat ultima dată pe parchet în minutul 26.46, la scorul de 41-52 și l-a părăsit în minutul 38.59, la scorul de 74-61. Așadar, în ultima perioadă petrecută pe parchet, Will a avut nu doar o statistică individuală de excepție, dar CSM a întors o situație de la -11 puncte la +13. Adică un plus de 24 puncte pentru Oradea.

Franklin a terminat partida cu 15 puncte, 3 pase decisive, 2 intercepții și 4 posesii pierdute. În 33 minute de joc, el a avut 3/4 la două puncte și 3/4 la trei puncte. Toate reușitele sale s-au consemnat cu aruncări din acțiune și a terminat meciul în calitate de lider al echipei la puncte, eficiență, intercepții, reușite din acțiune, posesii pierdute și minute de joc.

Comentarii

comments

Attachment

WillFranklin Will