Zarko Comagic a susținut primul joc oficial în acest sezon competițional

Zarko Comagic a susținut primul joc oficial în acest sezon competițional

Zarko Comagic a disputat primul joc oficial de la revenirea în angrenajul lui CSM CSU Oradea. Sârbul a fost legitimat în această vară, la distanță de doi ani de la despărțire.

Extrema formației bihorene a intrat în cvintetul de start la jocul susținut de bihoreni pe terenul lui BC CSU Sibiu, contând pentru etapa a 3-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17, pierdut cu scorul de 70-74. Comagic a avut 18 minute de joc în Sala Transilvania.

Comagic nu a reușit să puncteze. El a avut 0/3 la aruncări și a contribuit cu 2 recuperări (una ofensivă), o pasă decisivă, respectiv o intercepție, cu o posesie pierdută. Zarko a terminat cu zero la eficiență, dar a fost liderul echipei la capitolul +/-. CSM CSU Oradea a avut un avantaj de patru puncte pe tabela de marcaj în perioada petrecută de Comagic pe parchet.

Antrenorul Cristian Achim a apelat la serviciile lui Comagic la distanță de o lună de la ultimul joc susținut de acest baschetbalist. Zarko a evoluat ultima dată în meciul cu Partizan Belgrad, ce a tras cortina peste cea mai recentă ediție a memorialului Antonio Alexe.

Comagic a fost înscris pe foaia oficială după ce Martin Zeno a suferit o serioasă accidentare (fractură costală) în meciul cu Lukoil Academic, din Basketball Champions League.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

comagic