Zeno – Barnette – Denison, tridentul decisiv în Meciul 3 al seriei cu BC SCM Timișoara

Zeno – Barnette – Denison, tridentul decisiv în Meciul 3 al seriei cu BC SCM Timișoara

Tridentul Martin Zeno – Sean Barnette – Sean Denison a avut o contribuție deosebită la succesul repurtat de CSM CSU Oradea în Meciul 3 al seriei cu BC SCM Timișoara, contând pentru primul tur al playoff-ului Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Campioana României în exercițiu s-a impus cu scorul de 86-84.

Văzându-se condusă cu scorul de 68-61 după 32 minute de joc, formația antrenată de Cristian Achim a beneficiat de o contribuție ofensivă remarcabilă a tridentului amintit. Martin Zeno a bifat 12 puncte în secvența decisivă, a partidei, pentru ca Sean Barnette și Sean Denison să înscrie câte șase puncte fiecare. Astfel, cei trei au marcat 24 din ultimele 25 puncte ale CSM-ului pe revenirea ce  asigurat calificarea în semifinalele campionatului. Ultimul punct al roș-albaștrilor a purtat semnătura lui Will Franklin, de la linia depedeapsă.

Zeno a contribuit cu două recuperări, o pasă decisivă și o intercepție în momentele cruciale ale confruntării. Z a încheiat confruntarea cu 20 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări și 19 la eficiență, având 10 la +/- în 27 minute de joc. A fost liderul CSM-ului la puncte, pase decisive, faulturi obținute (9) și aruncări libere (7/8).

Barnette a adăugat două recuperări în secvența decisivă a Meciului 3. Sub privirile mamei și ale iubitei sale, Sean a terminat cu 20 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și 2 intercepții pentru un coeficient de 25 la eficiență și 11 la +/-. El a fost liderul echipei la puncte, eficiență, +/-, recuperări, aruncări din acțiune (8/14) și minute (36).

Denison s-a evidențiat cu trei recuperări, una ofensivă, pe parcursul unui sfert decisiv în care a fost sancționt cu mai multe greșeli personale. Canadianul a termint cu 17 puncte, 5 recuprări și un capac. El a avut 18 la eficiență în 26 minute d ejoc, fiind liderul echipei la reușite din acțiune (8) și la capac.

Tridentul amintit a marcat 57 puncte în partida ce a calificat CSM CSU Oradea pentru a 4-a oară în semifinalele LNBM. Așadar, jucătorii menționați au bifat 66% din totalul punctelor echipei în jocul ce a pus capăt seriei cu BC SCM Timișoara.

Alți lideri ai CSM-ului în mciul amintit au fost Will Franklin – autor a trei intercepții, respectiv Muha Pasalic – autor a patru coșrui de trei puncte.

Rotația CSM CSU Oradeaa cuprins zece jucători, opt dintre aceștia având peste 13 minute de joc. De notat că antrenorul Achim a scutat rotația pe finalul partidei, jucând cu Franklin, Barnette, Zeno și Denison în secvența decisivă. În plus, roș-albaștrii au încheiat jocul cu o alcătuire scundă, Barnette având rolul poziției 4.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Zeno