Zeno din nou decisiv: 11 puncte în sfertul 4!

Zeno din nou decisiv: 11 puncte în sfertul 4!

Martin Zeno a fost principalul remarcat al ultimului meci din anul 2016. Americanul a ajutat-o pe CSM CSU Oradea să oprască o serie de patru înfrângeri consecutive în campionat, depășind pe CSU Sibiu, scor 66-63.

În 33 minute de joc, Zeno a avut 21 puncte. El a terminat cu 8/18 la aruncările din acțiune și 5/5 la linia de pedeapsă. Martin a adăugat 3 recuperări și 2 pase decisive. Americanul a obținut șase faulturi și a încheiat cu un indice de 14 la eficiență.

Zeno a avut 11 puncte în sfertul decisiv. El a desprins decisiv fomația orădeană cu două reușie consecutive de pe urma cărora a adus cinci puncte pe tabela de marcaj. De asemenea, Z a înscris un coș de la semidistanță, din fața lui Bogdan Popescu, cu care a prevenit orice șansă a adversarului de a răsturna situația. În fine, americanul a fost extrem de sigur la linia de pedeapsă, având 4 libere transformate în ultimele minute de joc.

În 9 partide disputate în actuala ediție a Ligii Naționale, Martin Zeno are medii statistice de 15.6 puncte, 4.7 pase decisive, 4.0 recuperări, 1.1 intercepții și 0.6 capace cu 1.6 posesii pierdute pentru 16.0 la eficiență.

Pe lângă efortul depus în joc, Zeno a avut activitate și în pauza ultimului meci din anul 2016. El a oferit un buchet de flori unei suportere prezente la meci cu ocazia zilei sale de naștere. Îi transmitem sârbătoritei și pe această cale un călduros La Mulți Ani!

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

zeno