Zeno egalează recordul lui Barnette într-un meci din Basketball Champions League

Zeno egalează recordul lui Barnette într-un meci din Basketball Champions League

Martin Zeno a reușit cea mai valoroasă prestație individuală pentru un jucător al CSM CSU Oradea în Basketball Champions League. El a izbutit-o în victoria repurtată de roș-albaștri la Saratov, în etapa a 10-a din sezonul regulat al competiției.

În 33 minute de joc, Zeno a totalizat 28 puncte, 6 recuperări, 2 intercepții și o pasă decisivă pentru 22 la eficiență. Americanul a ghidat CSM-ul spre victorie, scor 65-59, în Kristall Arena din Saratov.

Acesta a fost primul meci al lui Zeno cu peste 20 puncte marcate în Champions League. El a avut trei meciuri în care a înscris câte 18 puncte, incluzând succesul din etapa a 9-a, repurtat asupra lui Maccabi Rishon LeZion – campioana Israelului.

Zeno egalează recordul stabilit de Sean Barnette în meciul decisiv al CSM-ului pentru calificarea în grupele Champions League. Sean a înscris 28 puncte în victoria Leilor Roșii asupra lui Lukoil Academic, în cel de-al 2-lea tur preliminar, scor 70-58.

Alte prestații individuale remarcabile din punct de vedere al numărului de puncte marcate pentru jucătorii CSM CSU Oradea în Champions League au aparținut lui Sean Barnette și Branko Mirkovic. Este vorba despre:

27 puncte pentru Sean Barnette, în meciul cu Saratov, scor 96-85
26 puncte pentru Sean Barnette, în meciul cu Kataja, scor 80-74
21 puncte pentru Branko Mirkovic, în meciul cu Saratov, scor 96-85

Interesant este că toate aceste performanțe s-au consemnat în meciuri pe care CSM CSU Oradea le-a câștigat.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments