Zeno și Barnette cu finalizarea, echipa cu apărarea în Meciul 3 al seriei cu U-BT Cluj-Napoca

Zeno și Barnette cu finalizarea, echipa cu apărarea în Meciul 3 al seriei cu U-BT Cluj-Napoca

Martin Zeno și Sean Barnette au fost principalii remarcați ai CSM CSU Oradea în Meciul 3 al seriei cu U-BT Cluj-Napoca, din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. Roș-albaștrii au învins cu scorul de 69-59.

La capătul unui meci în care defensiva colectivă merită elogiată îndelung, cei doi jucători americani au marcat aproape două treimi din totalul punctelor echipei.

Zeno a avut 24 puncte, cu 7/11 la aruncările din acțiune (inclusiv 2/3 de pe semicerc) și 8/10 la linia de pedeapsă, 3 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții, cu cinci faulturi obținute și două posesii pierdute pentru 24 la eficiență și 25 la +/-.

Barnette a totalizat 20 puncte, cu 8/15 la aruncările din acțiune (1/3 la trei puncte) și 3/4 la linia de pedeapsă. Sean a adăugat 8 recuperări, 3 pase decisive, 2 capace și o intercepție cu cinci posesii pierdute pentru 21 la eficiență și 4 la +/-.

Remarcabil a fost și impactul lui Bogdan Țîbîrnă. Pivotul CSM-ului a fost liderul echipei la recuperare (9) și a terminat cu 17 la +/-.

Will Franklin a fost liderul echipei la pase decisive (5) și intercepții (2, alături de Zeno).

Antrenorul Cristian Achim a rotit opt jucători în acest meci. Ceilalți trei jucători înscriși pe foaia de arbitraj au beneficiat de timp limitat de joc. De cealaltă parte, rotația de bază a lui U-BT Cluj-Napoca a numărat șapte jucători.

Meciul 4 al seriei se dispută miercuri (10.05), cu începere de la ora 20:15, la Arena Antonio Alexe. Partida este în direct la DigiSport. Este un nou meci decisiv pentru formația bihoreană.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Zeno